(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Det er stor JACKPOT I V75-SPILLET denne søndagen, og ekstra interessant blir det når løpene kommer fra skrellbanen Vaggeryd. Den beste bankeren kommer ut direkte, og vi må bare tro hardt på 5 Grant Hall. Tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen fra Vaggeryd finner du her

V75-1 : 5 Grant Hall – Leverte et sterkt comeback sist, og vant veldig enkelt med krefter igjen. Har en smellfin oppgave foran seg i innledningsløpet, og nå får den også på seg en BIKE for første gang i karrieren. Er kjapp fra start, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. SPILLES!

V75-2 : 6 Chip Shop – Dette løpet er småskummelt, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen kommer ut etter en liten pause, men rapportene er gode, og den er spillbar i et løp som dette. Gjorde flere gode løp før denne lille pausen, og lå virkelig i skorpen da. Ser ut til å gå noe under radaren her, og da må vi bare varsle! Tidlig tet og slutt?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 3 Nevio Boko – Er en god hest i et løp som dette, og når den vant fjerde sist så la den inn 11,3 s 800m med krefter igjen. Er kjapp fra start, og skulle Peter Untersteiner ønske et ryggløp for sin springer, ja, da er vi inne på at vår ide kan lede dette rundt om. Settes først!

V75-4 : 7 Brain Game – Er en noe undervurdert traver, men den er bra, og duger svært godt i grunnlaget sitt. Holdt sikkert unna sist, og var bra etter pause. Her skremmer ikke motstanden, den kan åpne fra start, og vil trolig sitte fint på det. Skal stå først på ranken.

V75-5 : 2 Kendrick K.W. – Kommer ut etter at vintertreningen er unnagjort, og det er gode rapporter på den direkte. Har trent 17-2000m, og gjort det på en sterk måte. Har en veldig fin oppgave foran seg nå, og distansen er kun et pluss. Plasseres klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 2 Fairplay – Gjør en spennende start i ny regi, og er altså kommet inn på stallen til Gustav Johansson. Rapportene er fine, og den plasseres først på ranken. 9 M.T. Tomorrows Hope – Har vært ute i tøffe hoppeløp, og er nå billigere ute når det gjelder motstand. Er dessuten MILEVIS bedre enn raden, og kan opplagt skrelle her om det bare løser seg litt underveis. SE OPP!

V75-7 : 9 Global Empress – Var syk sist, mens den satt fast nest sist. Er en flink hoppe i grunnlaget, og nå skal den også være frisk igjen. Kommer å få det sydd opp fra dette smygsporet, og blir det bare litt tempo så skal den ikke bli enkel å stå i mot nedover oppløpet. Settes frekt først!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»