(Nettavisen)

En innholdsrik søndag står foran oss og den innledes med årets andre V64-galopp fra Sverige. Det er Jägersro som er vertskap også denne søndagen og spillestopp i V64 er allerede kl 12.20. Søndag ettermiddag er det så klart for en flott V75-omgang på Vaggeryd og her er det også JACKPOT der 5 580 291 SEK skal fordeles i premiepotten etter formelen 40-20-40 på de tre ulike premiegruppene. Spillestopp som vanlig kl 15.00. Søndag kveld venter det internasjonal V65-omgang på Jarlsberg og her er det som vanlig spillestopp kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Og det er nettopp Jarlsberg det heretter skal handle om i denne artikkelen. Hele ti løp står på menyen på Jarlsberg søndag kveld og det er både internasjonal V65, internasjonal V5 og internasjonal V4 på programmet. V65 starter først med spillestopp kl 18.15. V5-innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 19.20. V4-spillet som først innledes i det sjuende løpet har spillestopp kl 20.25. Per Oleg Midtfjeld innledet lørdagens V75 på Bjerke med seier med Thor Borg-trente Maharasha. I kveld får Midtfjeld bankertillit med en annen Borg-trent hest i V65-5.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V65-omgang på Jarlsberg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Gaveløp for V65-bankeren
Det handler om 7 First One Diamond som skal ut i et løp stengt på maks 500 startpoeng. Spor sju bak startbilen er alltid litt sjanseartet når det er snakk om sprint, men vallaken støter på meget overkommelig motstand i kveld i V65-5/V5-2. Har vært i steintøffe lag i det siste og bør vel egentlig kunne vinne ett løp som kveldens selv fra dødens. Per Oleg Midtfjeld og 7 First One Diamond blir min V65-banker på Jarlsberg i kveld og bankerspilles også i både V5-spillet og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fidus fra Høitomt i V65-1
Det er poengbegrensning også i V65-1 som er varmblodsløp for hester i grunnlag under 580 001, men her er det maks 800 startpoeng som gjelder. 3 Chuck Yeager kommer til å bli ganske klar spillefavoritt og den kan selvfølgelig vinne. Men fra spor fire tror jeg Eirik Høitomt sitter tidlig i tet med 4 Mr. Chocolate. Årsdebuterte på Jarlsberg for 14 dager siden og fikk da maks som tredje fra lederryggen på stallkameraten Dontgiveme Chocolate. Med det løpet i kroppen er nok vallaken forbedret i kveld og jeg tror det er bra vinnersjanse. 4 Mr. Chocolate settes knepent først foran 3 Chuck Yeager. I tillegg betaler jeg for 2 Thai Dakota og 9 Excalibur Zet på de to største V65-forslagene.

Motivert favoritt i monteløpet
Ett forholdsvis åpent monteløp venter i V65-2, men favorittspilte 9 Haugestad Duft bør ha en bra vinnersjanse sammen med Julie Dahl. Var veldig fin i seiersløpet sist i monte og slo ganske bra hester i det løpet. Starter på 40 meter tillegg, men motstanden skremmer ikke og det skal være bra vinnersjanse for den Knut Arne Ødegaard-trente vallaken.

Gulbrandsen vil prøve seg
Det er gode rapporter på fireårshoppa 6 Monalisa R.B. foran årsdebuten i V65-3, men hun avsluttet treårssesongen med å galoppere seg bort i to av sine tre siste løp. Paal Gulbrandsen har en fin fireårshoppe i 1 Nikita Di Quattro. Ble veldig stri utenpå ledende King's Island i et V75-løp på Bjerke for snaue fire uker siden, men Per Oleg Midtfjeld ville ikke slippe henne forbi. Ble naturligvis trøtt til slutt da, men det er mye bedre forutsetninger i kveld. 1 Nikita Di Qauttro og Paal Gulbrandsen er en klar vinnerkandidat i V65-3.

Midtfjeld har mer på lager
Per Oleg Midtfjeld kusker ikke bare min V65-banker 7 First One Diamond i V65-5, han blir også stor spillefavoritt med ferske 2 Keiserinna C.K. i V65-4/V5-1. Holdt stand i det lengste fra tet sist på Biri, men måtte gi tapt for Hage Blesen helt oppunder mål. Det var hoppas andre løp i karrieren og hun er nok ytterligere forbedret til kveldens løp. En motivert favoritt, men det finnes kapable konkurrenter, så jeg dekker opp med fire hester på de fleste V65- og V5-forslagene i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fint spilleløp venter i V65-6/V5-2
1 Pictured King gjør en spennende årsdebut for sin trener Kjetil Roe i V65-6/V5-2, men førstespor bak bilen er sjanseartet og det er klar risk for at hesten blir overfløyet. Jeg prøver meg med Eirik Høitomt og 10 Jackson Trot som min favoritt. Radet opp fem strake seire i fjor høst, men tjente mye penger på kort tid og leverte ikke like sterkt i sine første løp på nyåret. Men tilbake på sitt beste igjen på Klosterskogen i påsken der han utfordret storfavoritten Cabaret Bi mot mål og tapte på foto.

Gundersen i V4-spillet
Kveldens V4-omgang starter først i sjuende løpet, det er løpet etter V65-6. Magnus Teien Gundersen er på plass på Jarlsberg i kveld, blant annet for å kuske treårige 7 Nadal B.R. i V4-3. Ble spilt til 13 igjen for 10 i løpsdebuten på Jarlsberg for 14 dager siden, men tross en knallsterk avslutning fikk ikke hesten tak på en fantastisk opplagt og god Peaceful Azora. Møter ingen av dennes kaliber i kveld og 7 Nadal B.R. blir min V4-banker på Jarlsberg i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.