(Østlendingen)

– Vi har fått mange gode og glade tilbakemeldinger. Vi hadde forventninger til konserten. Og det slo til nesten enda bedre enn vi våget å håpe, sier Tor-Arne Rønning i det lokale arrangementsselskapet Always Late.

På scenen sto «Gamla polare» med to 86-åringer, en av dem en av grunnleggerne av Sven Ingvars, nemlig Ingvar Karlsson (86). Han er fortsatt en «djevel» på trekkspill og gitar.

Polarna gjennomførte en drøy time med svensklåter som fikk det til å koke i Rådhuskinoen kulturhus på Flisa. Der satt nemlig den aldersgruppen som vokste opp med Sven Ingvars og svensktoppar.

På scenen var også Andreas Holø med flere musikere. Holø behersker alt, enten han er trubadur eller rockemusiker. Også den drøye timen gikk raskt og ble belønnet med trampeklapp.

Håkon Banken tributeband forsterket med flere musikere og sangere var også på plass og kjørte sitt program med Banken-låter. Det går alltid hjem. De holder liv i Banken-feberen, en feber som Banken-fans aldri kommer til å bli kvitt.

Til slutt var samtlige artister på scenen for fellesnummer. En nostalgisk konsertkveld på Flisa ble fire timer med musikk som fikk salen til å koke. Stående applaus og trampeklapp ble det gang på gang.

Knut Lilleåsen var konferansier og bandt det hele sammen med historier og prat med artistene.

I kinovestibylen hadde Per Erling Øverby en Banken-utstilling med avisutklipp, bilder og plater, samt ikke minst boksalg. Øverby har skrevet bok om kompisen Håkon Banken.

Det ble i hele tatt en nostalgitripp som ga publikum full valuta for pengene.

Og det kommer mer fra Alway Late med Trond Kneppen, Kåre Ryen og Tor-Arne Rønning etter hvert.