Fra 2024 kommer nyhetene på SolungAvisa.no, og det blir ikke lenger noen papiravis. Grunnen til dette er at stadig færre leser papiravisa. Vi er nødt til å følge folks leservaner, og derfor kommer denne endringen nå.

Du som abonnerer på SolungAvisa på papir blir imidlertid ikke uten avis. Første halvår i 2024 får dere tilbud om Østlendingen tre dager i uka, til samme pris som dere nå betaler for SolungAvisas ene utgave i uka.

Østlendingen har langt flere lesere i Solør enn SolungAvisa, og vi har ambisjoner om å holde trykket oppe på nyheter, reportasjer og stoff om stort og smått fra hverdagslivet i Solør.

Du som papirabonnent skal huske at dette abonnementet også gir deg rettigheter til Østlendingens nettsider, inkludert nyheter, direktesport som fotball, rally, ishockey og håndball, og i tillegg podkaster og 100 andre aviser i Norge. Min påstand at du nå får mye mer igjen for penga.

Fra i dag og fram mot nyttår vil vi kontakte deg på telefon og epost for å gi den servicen du trenger for å fortsette som abonnent.

Og nå altså med tre ukentlige papirutgaver av Østlendingen, og full tilgang på digitalavisene SolungAvisa.no, Østlendingen.no og 100 andre lokalaviser.

SolungAvisa vil fortsette på nett, men da med Solør-stoffet som Østlendingen publiserer.

Dere som i dag har et rent digitalt abonnement på SolungAvisa kan fortsette med det, men vil også få et godt overgangstilbud til Østlendingen.no om det er ønskelig.

Til slutt vil jeg presisere at de som har jobbet med SolungAvisa har gjort en knallbra jobb. Utgavesjef Marianne L. Østmoen har siden 2008 dekket Solør med lyst, lojalitet og arbeidskapasitet.

Østlendingen skal bruke penger på å lage nyheter for våre 36.000 lesere.

Vi er nå inne i vårt 123. år som avishus, og går med et sunt og solid overskudd. Og det skal vi fortsette å gjøre slik at vi kan løse samfunns- og demokrati-oppdraget vårt i Solør og Østerdalen på best mulige vis.