(Østlendingen)

I 14 uker framover skal Østlendingens lesere, og i dette tilfellet seere, serveres en ny episode av BAdesKen-TV.

De nye episodene slippes hver torsdag framover.

Serien er basert på Ken André Ottesens populære Instagram-konto @BAdesKen, der han daglig presenterer skråblikk på små og store saker fra norske lokalaviser for nesten 400.000 følgere.

Her kan du se episodene hver torsdag når de lanseres, gratis: ostlendingen.no/badesken

Serien vil være åpen for alle.

Ottesen skal, sammen med komiker og manusforfatter Paul Håvard Østby, ta for seg det beste fra nyhetsuka i Norges lokalaviser, ispedd fornøyelige reisereportasjer, kåringer og konkurranser.

– Det er mange som er glade i BAdesKen på Instagram. Dette blir BAdesKen i et nytt medium, så de som kjenner til kontoen vet hva de får. Dette blir artig, sier Østby, som er kjent fra det suksessrike sommershowet «Urbane Totninger».

– Vi håper folk synes det er godt med et avbrekk fra alle programmene som ligner på hverandre. Det har vært mye «kjendiser gjør ting de ikke kan», dette blir «to tullebukker fra Toten som gjør ting de kan». BAdesKen-TV er helt kjendisfritt, og et TV-show der vanlige folk er stjernene, sier Ottesen.

Med seg på lasset har han hatt elverumsingen Halvor Mykleby som har stått for filmingen.

Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia, forteller at BAdesKen-TV også er en ny type satsing for Amedias aviser. Hittil har mye av Amedias videoinnhold blitt laget av avisene selv, og handlet om nyheter og sport. BAdesKen, derimot, er en humorserie fra hele Norge, til hele Norge, som kan sees på nettsidene til alle Amedias aviser og partneraviser.

Episodene i BAdesKen-TV er annonsefinansiert, og vil være åpent tilgjengelig med reklame.

– Video er et viktig satsingsområde for oss i Amedia, og det er et format som er svært etterspurt av annonsører. Humorserien til Ken er en viktig satsing på veien mot å nå vår ambisjon om å bli Norges mest attraktive annonseplass, sier Hilde Norddal, konserndirektør for Amedia Salg og Marked.

Her kan du se episodene hver torsdag når de lanseres, gratis: ostlendingen.no/badesken

Østlendingen har også versert titt og ofte på BAdesken sin Instagram-side. Du kan se flere av innleggene her:

Bildeserie

Østlendingen på BAdesKen