(Østlendingen)

Østlendingen og resten av Amedia har et stort podkast-univers med mye godt innhold.

Nå har vi gjort det lettere for deg å finne fram.

Alle Østlendingen sine podkaster har vi samlet på en og samme side. Den finner du her: Østlendingen podkast.

På denne siden finner du alltid de nyeste podkast-episodene og de du vil høre om igjen.

Siden ligger også godt synlig i menyen øverst på nettsiden til Østlendingen under navnet «Podkast».

Podkastene fra Østlendingen har et bredt tema og er aktuelle. Her er våre podkaster:

Helt Psykt:

Simen Nyborg (20) sto i en ekstrem krise for bare et par år siden. Når det var som mørkest fikk han hjelpen han trengte. Han møtte psykologspesialist Espen Kristoffersen. Sammen lager de podkast om mental helse med aktuelle temaer og gjester.

Ø-podden:

Det ligger alltid mer bak en nyhet enn det som blir publisert i en artikkel. I denne podkasten går vi i dybden på temaer og personer som er aktuelle i nyhetsbildet.

FotballHedmark:

Østlendingen har gjennom mange år kokt sammen sine fotballhoder for å gi deg det siste fra den lokale bredde- og toppfotball. Med gjester i studio, gode historier og skarp analyse, er dette podkasten for deg som elsker lokalfotballen. Med Magnus Torp Antonsen, Jan Morten Frengstad og Ulrik Balstad.

Janne-saken:

Etter en romjulsfest forsvinner Janne Jemtland sporløst fra sitt eget hjem i Veldre. Sporene peker mot ektemannen. Etter hvert dukker det opp spor etter Janne, og til slutt pågriper og sikter politiet Jannes ektemann for drap. I denne podkasten følger vi rettssaken mot ektemannen, ser tilbake på hva som skjedde og hvordan saken preget en hel kommune.

Stenersen-mysteriet:

Torsdag 13. juli 1972 fikk drosjeeier Gudmund Stenersen i Rendalen bestilling på en langtur til Vestlandet. Han la igjen en lapp hjemme til familien som fortalte at han skulle kjøre noen turister som hadde ødelagt bilen sin til Møre. Han kunne ventes tilbake lørdag eller søndag. Så forsvant han.